02 heinäkuuta, 2019

Alkuvuodesta ostamani kirjat #kirjaostos

Minäkin joskus harvoin ostan kirjoja. Tänä ja viime vuonna yllättävän paljon verrattuna aiempiin vuosiin. Mutta mennäänpä itse asiaan!




Ostin tämän Philip Pullmanin trilogian tammikuussa itselleni synttärilahjaksi. Kävi vielä hyvä tuuri, ku seuraan facessa Oulun ainoaa divaria ja he olivat laittaneet kuvan tästä trilogiasta sinne. Minä haukkana varasin ne tyyliin minuutti kuvan julkaisusta!




Kun menin hakemaan trilogiaa sieltä divarista niin samalla reissulla bongasin sieltä tämän Runotyttö- trilogian yksissä kansissa. En mitenkään voinut jättää sitä sinne! Oli oikeinkin hyvä syntymäpäivälahja itselleni tämäkin kirja! <3




Luin joskus useampi vuosi sitten Lehtolaisen Hilja Ilveskero- kirjat ja tykkäsin paljon. Viime vuonna löysin tän sarjan kolme muuta osaa hyllyyni. Tän sarjan ekan osan bongasin nettidivarista ja tilasin sen. Nyt on kaikki Hilja Ilveskero- kirjat hyllyssä!




Viimeisin tilaus alkuvuoteen oli Niemisen ja Vehkoon sarjakuva. Tilasin tämän, koska huhtikuussa oli Kosmoksella kampanja, että huhtikuun aikana ostettujen Vihan&inhon internet- kirjojen tuotto menee kokonaisuudessaan Vehkoolle. Kustantamo halusi tällä tavalla tukea Vehkoota Junes Lokan järjestämässä loskapaskaoikeuskampanjassa Vehkoota vastaan. Arvostan korkealle kustantamon elettä! Halusin tukea Vehkoota ton paskan keskellä ja tilasin tän sarjakuvan.


Semmosia olivat mun kirjaostokset tämän vuoden tammi-kesäkuussa. Katsotaan tilannetta uudelleen loppuvuodesta. Olen ennakkotilannut jo kaksi tätini runokirjaa, jotka julkaistaan postuumisti ens kuussa Päätaloviikoilla. Haluan lisäksi ostaa ainakin Koko Hubaran Ruskeat tytöt, Minja Koskelan Ennen kaikkea feministin ja Maria Ohisalon ja Arno Kotron toimittaman Sinua on petettyn sekä Satu Koskimiehen ja Vilja-Tuulia Huotarisen Emilia Kent- Runotytön tarina jatkuu- kirjan. Uskon ostavani ne tän loppuvuoden aikana heti ku saan näpyteltyä tilauksen tai käytyä kirjakaupassa. Joululahjaksi viimeistään!

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä divarista! Pullmanin sarja ja Runotyttö-yhteispainos olisi tosiaan kiva saada omaan hyllyyn. Minulla on nyt kyllä nuo Runotytöt, mutta erillisinä kirjoina ja kahdella eri kansityylillä. :)

    VastaaPoista