08 maaliskuuta, 2023

Marco Vichi: Komisario Bordelli: Vääjäämätön kohtalo

Vähän ristiriitaisin tuntein aloin lukemaan tätä Bordelli-sarjan osaa, vaikka olin odottanut tän lukemista. Aiempi kirja oli joiltain osin vähän meh ja pelkäsin, että tääki ois.



 

Bordelli on tosiaan edellisessä kirjassa tapahtuneen nuoren pojan murhan tutkimuksissa löytänyt pojan murhaajat ja tässä kirjassa hän keskittyy heidän jahtaamiseensa. Samalla kun jahtaa ja lahtaa näitä murhaajia, hän suree ja käsittelee eroa tyttöystävästään (Mikä muukaan se on ku n.30v ikäeroa?). Tää kirja on rauhallinen ja viipyilevä. Pidin tästä paljonkin, vaikka tää oli ihan erilainen verrattuna sarjan aiempiiin osiin. Bordelli vois ystävänä olla ihan jees, vaikka en ymmärräkään hänen viehtymystään itseään vuosikymmeniä nuorempiin naisiin/tyttöihin. Miksi häntä eivät kiinnosta oman ikäiset naiset? Ite en pysty kuvitteleen itteeni seurustelemaan edes 10v vuotta nuoremman ihmisen kanssa. Onko tää joku miesten juttu siis?

No, joka tapauksessa, toivon, että tätä sarjaa suomennetaan lisää! 1950-luvun Italia on mielenkiintoinen tapahtumapaikka ja Bordelli ja hänen ystävänsä ja työkaverinsa mielenkiintoisia hahmoja.

2 kommenttia:

  1. On se kai joku miesten juttu. Muistelen lukeneeni jutun liittyen Tinderiin, siellä kun kukin saa itse asettaa haluamansa ikähaarukan. Miehillä se oli jopa naurettavan alhainen vaikka oma ikä olisi jo aika korkea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä ymmärrä miehiä tässä asiassa ollenkaan.

      Poista