09 kesäkuuta, 2023

Dekkariviikot: Jenni Multisilta: Yksi teistä kuolee

Eka Multisillan dekkari nyt luettu!
Takakansiteksti:

"Fitness-maailman kulissit murenevat ovelassa psykologisessa trillerissä

Kolmen teinitytön vaarallinen laihdutusleikki johtaa tragediaan. Kymmenen vuotta myöhemmin Saarasta on tullut menestynyt fitness-tähti, joka joutuu palaamaan nuoruutensa näyttämölle Pohjois-Suomeen ja kohtaamaan menneisyytensä. Mitä tyttöjen välillä aiemmin todella tapahtui? Matto vedetään toistuvasti pahaa aavistamattoman lukijan alta, kun petollisen muistin kerrokset alkavat paljastua." 

Tää oli kyllä jännittävä! Kirjan tunnelma oli just semmonen ahistava, että mitä täällä tapahtuu ja ekkö nää nyt tajua!? Saara toi esiin omaa tarinaansa ja 10v takaisia tapahtumia pala kerrallaan ja olipa se melkoista. Ihmiset osaa olla niin kieroja ja manipuloivia. Loppu sitten jo vähän poksautti aivoja. Kaikki ei oo sitä miltä näyttää. Ja hurjaa miten nuoret teinitytöt lähtee laihuttaan hurmatakseen jonku pojan ja saavat muut siihen mukaansa. Ja miten se häiriintynyt käytös jää päälle ja takertuu kiinni suhun kaikilla lonkeroillaan. Se toi ihan oman lisänsä tähän tarinaan ja sen jännitteeseen ja tapahtumiin. Lue ja koe se!

Todellakin haluan lukea lisää Multisillan dekkareita!

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä hyvä, mutta myös tosi ahdistava kirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli kyllä just semmonen ahistava. Multisilta osannu rakentaa jännästi sen.

   Poista
 2. Muistan kun olin itse yläasteella, niin ylemmällä olevat tytöt kehottivat minua laihduttamaan pari kiloa. Se on jäänyt elämään muistijälkeen, ja aina on mielessä, että pitäisi laihduttaa pari kiloa, viisi kiloa, jne. Onneksi tänä päivänä on myös kehopositiivisuutta ja itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Toivottavasti kouluissa puhutaan tuosta laihduttamisvillityksestä, ettei se ole hyväksi nuorten kehoille, jotka ovat vasta kehittymässä. Pituuskasvu voi pysähtyä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite muistan ku koulun terkka puuttu mun painoon ku olin vitosella. Se jääny kans elävästi mieleen, ku en oikein ymmärtäny asiaa. Onneksi nykyään on meininki lähteny muuttumaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mää opin joskus yli 20-vuotiaana lukeen dekkareita. Sitä ennen ei kiinnostanu pätkääkään. :D

   Poista