20 kesäkuuta, 2023

Gijé & Carbone: Soittorasia 1 ja 2

Oon ihastunut tähän sarjakuvasarjaan! 😍 Tarina itsessään, kuvitus, värimaailma, tarinan maailma. Kiinnostavaa ja kivaa luettavaa.

  


1. Pandorientin maailma

"Pieni Nola-tyttö saa isältään 8-vuotislahjaksi hienon soittorasian, joka kuului hänen äidilleen. Katsellessaan rasiaa koristavan kristallikuulan syvyyksiin Nola näkee pienenpienen hahmon, joka vilkuttaa hänelle ja pyytää apua. Nola tempautuu soittorasian sisään, maagiseen Pandorientin maailmaan, jossa hänen äitinsäkin on aikanaan vieraillut. Tästä alkaa Nolan seikkailu värikkäiden hahmojen ja taianomaisten tapahtumien pyörteessä. Saako hän selvitettyä äitinsä ja Pandorientin salaisuuden?"

Oli kyllä jännää seurata Nolan tutustumista uuteen maailmaan, Pandorientiin. Kutkutti omaa uteliaisuuttani myös! Mitä siellä tapahtuu, miten asiat on? Ja se, että Nolan äiti Annah on käynyt siinä maailmassa on kyllä kans jännää. Plus Pandorientin ihmiset ei oo ihan sellaisia, ku meijän maailmassa. 


2. Cyprianin salaisuus 

"Nola-tyttö palaa Pandorientin maailmaan juuri ajoissa näkemään kuningas Hektor I:n paraatin. Hän tapaa taas ystävänsä Andrean ja Igorin, mutta tutustuu myös moniin uusiin satumaisiin olentoihin. Kuka käy varkaissa Antonin puutarhassa? Tapausta selvittäessään Nolaa oppii paljon uusia asioita Pandorientista, muun muassa sen, että puiksi muuttuvat ystävät voivat olla hyödyllisiä."

Senhän arvas, ettei Nola pysty vastustamaan kiusausta palata Pandorientiin. Nyt sielä onkin asiat vähän erillain! Nola alkaa ratkoa varkauksia ystäviensä kanssa ja siitä lähteekin seikkailu käyntiin. Seikkailuun liittyy Antonin poika Cyprian, joka on kannessa. Cyprian sulatti kyllä mun sydämen, ku aina panikoidessaan alkoi muuttua puuksi eli vois ajatella, että lamaantui. Jännä seikkailu oli taas!


Odotan todella kovasti kolmatta osaa, joka ilmestyy loppuvuodesta. En malttais itseasiassa edes odottaa, ku haluan sen heti. 😂 Ja ihanaa, että sarjaa on tehty yhteensä ainakin viisi osaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti