18 huhtikuuta, 2023

Lola Odusoga: Lolan suuri salaisuus

Kun törmäsin tietoon, että Lola Odusoga julkaisee lastenkirjan, halusin ihan ehdottomasti päästä lukemaan sen! Lola oli mun idoli lapsuudessa. Aina ku leikittiin missikisoja, halusin olla Lola Odusoga. Hän oli minusta niin kaunis, kuin prinsessa. Kun hän menestyi Miss Universum- kisoissa, olin ihan innoissaan! Siitä leikit sai vain lisää draivia ja mun piti Lola Odusogana aina voittaa meijän leikkikisat. Ah, mitä lapsuusmuistoja! 💛😂



 

No, entäs tää kirja? Ehkä vähän pelotti, että onko tää hyvä. Tiedän, että Odusoga osaa kirjoittaa, koska olen seurannut hänen blogiaan ja se asetti ittelle ennakkoajatuksia tästä. Plus lisäksi se, että julkkis kirjoittaa kirjan ja vieläpä lastenkirjan.

Onneksi en joutunut pettymään! Tää tarina oli söpö ja tykkäsin siitä. Päähenkilönä on hyvin omatoiminen tyttö, Lola, jolla on afrohiukset, jotka on ihan vallattomat ja ne lisäksi puhuu Lolalle. Hiukset on Lolan ystävä. Lola lähtee omin päin retkelle ja juttelee hiustensa kanssa. Metsässä puron varrella leikkiessään eräs hänen ikäisensä poika kuulee juttelun. Mitä siitä seuraakaan.

Kuvitus oli todella ihanaa! Saara Obelen kuvitukseen en ollu vielä aiemmin törmännyt ja tykkään ihan tosi paljon hänen tyylistään.

Kokonaisuutena kirja oli hyvä. Tykkään. Toivottavasti Odusoga ja Obele tekevät lisää lastenkirjoja yhdessä!

4 kommenttia: