24 huhtikuuta, 2023

Oona Pohjolainen & Adile Sevimli: Kärsimyskukkauuteaddiktio

Spefi-lukupiirin kanssa luettiin tää kirja ja kerkesinkin jo odottaa, että pääsen lukemaan tän. Tää vaikutti niin kiinnostavalta!

Saatte vähän erilaisen postauksen. Poimin lukupiirikeskustelusta kaikki omat kommenttini ja laitoin ne tähän postaukseen. Voipi olla vähän sekavaa ja surkea postaus, mutten jaksa välittää. Kommentit neljän lukuviikon ajalta ja irrotettu keskustelusta, hehee. Spoilerivaroitus, jos haluat lukea tän kirjan!



 

"Kirja etenee kyllä hyvin, mutta hahmot jääny vielä etäisiksi."

"Mää haluaisin olla tommonen noita!😍"

"Toivottavasti Juno ja Sadin muuttuu läheisemmiksi henkilöinä."

"Määki oon seuraillu Junon uutteen käyttöä. Että onko jo koukussa."

"Tota määki mietin! Että silläkö pitää noitavoimiaan kurissa?"

"On tässä monta tämmöstä mielenkiintoista kysymystä, joihin toivon vastausta, ku kirjaa lukee eteenpäin."

"Miten on kirja edistyny? Mulla tää nyt vähä paremmin imas otteeseensa, vaikka ei nuo henkilöt vieläkään oo tullu läheisemmiksi. Etäisiä edelleen."

"Tuo musta magia on aika kiinnostavaa nyt tässä. Toivottavasti siitä selviää lisää."

"Niinpä! Ja mitä ihmettä sielä viidennessä kerroksessa tapahtu? En tajunnu."

"Mietin, että oliko ittellä niin kovat odotukset tän kirjan suhteen? Aihe kuitenkin tosi mielenkiintoinen! Ja siksi harmittaa hahmojen etäisyys. Hyvä puoli on kuitenkin se, että tää on kirjoitettu niin sujuvalla tyylillä, että kuitenkin mukavaa lukea ja haluaa lukea kaikesta huolimatta."

"Tuo keveys on varmaan just se, mikä tätä kirjaa saa jatkamaan ja joka tekee tästä hyvän. Hyvä ehkä huono sana, mutta en parempaakaan just nyt keksi."

"Lopulta tykkäsin paljonkin. Loppu pelasti! Se valkoisen ja mustan magian yhdistäminen oli musta aika upeaa. En tykänny siitä ihmisuhrista ja siitä, että miten se pedattiin. Paljo parempi ois, jos se uhri kerättäis kollektiivisesti yms. Mutta se, että valkoset noidat myönty kuitenkin mustan noituuden puoleen oli hyvä."

"Ois tästä maailmasta voinu saada vielä paremman tarinan."

"Tälle kirjalle vois olla kiva saada jatkoa. Että miten homma tosta sitten kehittyy?"

"Sitä ei kerrottu, etän kenen tekosia se hirvi. Ja sitten sekin, että mihin se Max katos?"

"Aika paljo tässä kirjassa jätettiin auki asioita. Ehkä vähä turhanki paljon."


Kaiken kaikkiaan kirja oli hyvä. Tykkäsin epäkohdista huolimatta. Maailma oli mielenkiintoinen, vaikka henkilöt oliki vähä plääh ku jäivät etäisiksi. Loppu pelasti mun kohdalla tän kirjan. Se loppuhomma oli mun mielestä niin upea! Toivon, että tähän tulis jatkoa ja että syvennyttäis vielä enemmän tähän maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti