22 heinäkuuta, 2023

#naistenviikko: Anna Pölkki: Kakkuja salaisesta puutarhasta

Tän kirjan ostin serkulleni ylioppilaslahjaksi tänä keväänä. Ja tietenkin halusin itsekin lukea tän! Ja mikä ihaninta, serkkuni on pitäny tästä lahjasta paljon. Hänen mielestään ihana kirja ja niin on myös mun mielestä! 💝 Joudun kyllä ostamaan tän myös omaan hyllyyni.




En oikein edes tiedä, että miten kirjoittaisin tästä kirjasta. Tässä on ihanat kuvat. Pölkki kirjoittaa jokaisesta kirjasta ja kakusta ja minä ahmin tarinat ja kuvat ja luin myös reseptit läpitte. Lisäksi joka kirjan jälkeen on pieni tietoisku kirjailijasta tai kirjasta. Ne oli hauska lisä kirjaan.

Anna Pölkin kirjablogi Matkalla Mikä-Mikä-Maahan on myös hyvää seurattavaa. Sieltä tän kirjan alunperin bongasinkin ja sain sitten idean antaa tän paljon lukevalle serkulleni yo-lahjaksi.



Kirjassa olevista kirjoista oon lukenu Södergranin, Swanin, Hodgson Burnettin, Lindgrenin, Montgomeryn, Kurenniemen, Ingalls Wilderin ja Alcottin kirjat. Tätä lukiessa aloin haaveilla, että ois hauskaa perustaa lukupiiri tän kirjan pohjalta, lukea alla mainitut kirjat ja lukupiiritapaamiseen leipoa Pölkin kehittelemät kakut. Lukupiiri kestäis kyllä aika kauan, jos kaikki sarjatkin lukis kokonaan.

Tää oli mitä ihanin kirja ja tääki on yks parhaita tänä vuonna lukemiani kirjoja! Lämmin suositus!

2 kommenttia:

  1. Kiitos muistutuksesta, panin viimein varaukseen!
    Itse en ole kummoinen leipuri, mutta kiinnostaa nuo kirjajutut. Kuvatkin lienevät upeita, ainakin mitä voi Pölkin blogista arvella. :)

    VastaaPoista